Rekry

Rekry

Hae EcoAir sisäilma-mestariksi!

EcoAir Finland on vuodesta 2000 toiminut sisäilman laadun sekä ilmanvaihdon toimivuuden havainnointiin erikoistunut yritys. Ammattiosaamisemme kohdistuu erityisesti vanhempien painovoimalla sekä koneellisella poistolla toimivien talojen ilmanvaihdon tutkimiseen, sekä erilaisten ongelmien ratkaisemiseen.

Oma maahantuontimme takaa sisäilmamestareillemme todella kilpailukykyiset tuotteet sekä palvelut. Kysynnän kasvaessa ja toimintamme laajentuessa, haemme koulutettavia sisäilmamestareita eri puolille Suomea.

Onko sinussa mestari ainesta?

Oletko ulospäinsuuntautunut, positiivinen ja energinen tekijä? Sinulla on kyky omaksua ja oppia uusia asioita, olet systemaattinen ja työtä pelkäämätön, sekä tulet hyvin toimeen eri sidosryhmien kanssa ja palat halusta palvella ja auttaa asiakkaitamme. Olet ehkä kannuksesi hankkinut eri asiakaspalvelun ja tuotannon tehtävien parissa, mutta haluat oppia vielä uutta ja lisäksi tehdä jotain merkityksellistä asiakkaidemme eteen.

Tarjoamme sinulle laajimman asiakaskunnan markkinoilla olevista tuotteista ja palveluista, sekä keskiarvoja huomattavasti paremmat komissiot suhteessa kauppasummiin ja siten mahdollisuuden rakentaa itsellesi todella kannattava liiketoiminta. Mestarikokelaiksi valitut saavat alan parhaan koulutuksen, päivittäisen tuen ja työkalut menestyäksesi työssäsi.

Arvostamme sinussa eniten

Tarjoamme sinulle

Onnistuaksesi meillä tarvitset

Vapaamuotoiset hakemukset työkokemuksineen info@ecoair.fi

Lisätietoja antaa;

Asiakkuuspäällikkö
Tomi Kari
050-918 5258

Tule mukaan raikkaaseen joukkueeseemme!